Oda Ekonomike e Kosovës merr pjesë në përurimin e makinerive të Leonigroup

Falenderojmë Odën Ekonomike të Republikës së Kosovës për vizitën e bërë në përurimin e makinerive të reja.

Urojmë të vlerësohet vlera e prodhuesit vendor nga të gjitha institucionet sikurse nga Oda Ekonomike.

Read More

Leonigorup pajisjet me makineri të re

Të deruar konsumator,

Ju njoftojmë se Leonigroup ka bërë një investim të madh për tu pajisur me makineri të re me kapacitet 20 tonësh, kjo makineri është e fjalës së fundit për përpunimin e mishit dhe prodhimin e produkteve të tij.

Ne mbesim të përkushtuar që të investojmë në vazhdimësi për mbajtur dhe ngritur cilësin e prodhimeve tona.

 

Read More

Furnizim i rregullt në kohë të pandemis

Të dashur qytetarë,

Ju njoftojmë se ka furnizim të rregullt me produktet tona në të gjitha rrjetet e marketeve në Republiken e Kosovës. Po ashtu të gjitha produktet janë në aksion për 30 ditë për shkak të gjendjes së pandemis në vend.

Ne ju urojmë shëndet dhe njëkohësisht shprehim keqardhjen tonë për gjendjen e krijuar.

Read More