Leonigorup pajisjet me makineri të re

Të deruar konsumator,

Ju njoftojmë se Leonigroup ka bërë një investim të madh për tu pajisur me makineri të re me kapacitet 20 tonësh, kjo makineri është e fjalës së fundit për përpunimin e mishit dhe prodhimin e produkteve të tij.

Ne mbesim të përkushtuar që të investojmë në vazhdimësi për mbajtur dhe ngritur cilësin e prodhimeve tona.

 

Read More