Kontakt

Si të na gjeni

Qëllimi ynë është të ofrojmë shërbimin më të mirë të konsumatorët tanë dhe t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në kohën e duhur.

+383 45 555 038

+383 38 23 20 20

leonigroup

#leonigroup

info@leonigroup.net

Kadri Zeka, 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës

Na lini një mesazh

DETAJET E KONTAKTIT

10 000 Prishtinë Republika e Kosovës+383 38 23 20 20 | 045 555 038info@leonigroup.net

ORAT E HAPJES

E Hënë-E Premte10:00 - 18:00
E Shtune10:00 - 14:00
E DieleClosed