Suxhuk Gjedhi

(2 shqyrtime nga klientë)

Është produkt ideal për gjitha sezonet . I jashtëzakonshëm në shije dhe cilësi për të gjitha grupmoshat në familje.
Tregtohet në paketim 10 kg i hapur.

Ruhet ne temperature +2 + 4 C .

Kategori:

Përshkrim

Përbërësit: Mish gjedhi të cilësisë së lartë për prodhim, erëza natyrale, kripë, stabilizues, biber shumë llojesh dhe biber special nga Turqia.
Tymosja dhe tharja me furra druri.
Preferohet të konsumohet i pjekur në tigan, skarë etj .Rekomandohet të konsumohet i nxehtë.
Si produkt është i zgjedhur nga kompania si më i shituri në tregun e konkurrues.
Është specialitet i kompanisë “LEONI” me vlera speciale ushqimore.

2 shqyrtim për Suxhuk Gjedhi

  1. Вам перевод 153187 руб. https://tinyurl.com/FueryJem NMVVleonigroup.netRKKF

    Вам перевод 141986 руб. https://tinyurl.com/FueryJem NMVVleonigroup.netRKKF

  2. Kristopher

    Após fabricado o relógio (nas especificações do cliente) uma equipe preparada monta
    an operação de içamento e instalação do relógio.

    Have a look at my blog – http://Americanhomeandgardenexchange.com

Shtoni një shqyrtim

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kategori produktesh