Suxhuk shtepiak kategoria B

Description

Përbërësit: Mish pule, gjedhi te cilësis lart së lartë për prodhim, erëza natyrale, kripë, stabilizues, biber shumë llojesh dhe biber special. Tymosja dhe tharja me furra druri. Preferohet të konsumohet i pjekur. Është produkt ideal për gjitha sezonet . I jashtëzakonshëm në shije dhe cilësi për të gjitha grupmoshat në familje. Tregtohet në paketim 10 kg i hapur. Ruhet ne temperature +2 + 4 C .

Te ndryshme