Rreth Nesh

Çfarë bëjmë ne?

Përgatitja e produkteve ushqimore të mishit terur, proshutës, suxhukut, me theks të veçantë e prodhimeve tradicionale, është traditë e vjetër familjare e firmës “Leoni Group Corporation”.

Të gjitha produktet ju ofrojmë në paketim të mbrojtur.

Sot, “Leoni Group Corporation” është një ndër kompanitë prodhuese lidere ne treg për përpunimi e mishit të terur dhe variacioneve nga suxhuku dhe proshutës në Republikën e Kosovës.

  • Trajtim maksimal për konsumatorët
  • Traditë familjare
  • Ekipë i teknologëve ekspert
  • Teknologji moderrne
  • Përkushtim maksimal
  • Standarde evropiane në përpunim të mishit të gjedhit.

1. Misioni

Leoni Group Corporation mbetet i përkushtuar në ofrimin e produkteve cilësore të përpunimit të mishit në treg për konsumatorët tanë. Përdorimi i teknologjisë së fundit, përkushtimi, tradita familjare në përpunimin dhe prodhimin e produkteve të mishit na bënë lider në cilësi dhe shije të jashtëzakonshme.

2. Cilësinë

Leoni Group Corporation siguron dhe garanton konsumatorin për cilësinë e jashtëzakonshme. Kompania është i licencuar nga agjensioni për kontroll ushqimor i Republikës së Kosovës AUV me Nr. rendor KS.120  dhe certifikuar me standardet ISO 22000 sipas ligjeve në fuqi.

3. Teknologjia

Teknologjia që posedon kompania është në parametrat e standardeve bashkëkohore Evropiane. Për prodhimin dhe paketimin e produkteve garanton cilësi të lartë në përputhje me standardet bashkëkohore.

0 Teknikë të aftë

0 Klientë të lumtur

0 Përvojë

0 Produkte

Ne ofrojmë shije të jashtëzakonshme

Leoni Group Corporation është njëra nga kompanit lidere në industrin e përpunimit të mishit të gjedhit në vend. Ne ofrojmë produkte cilësore për ju dhe familjen tuaj. Shije e jashtëzakonshme dhe cilësi e garantuar.

Kontakto tani!

Statistika të tjera rreth nesh

I certifikuar dhe licencuar nga institucionet relevante në Kosovë, Leoni Group Corporation është ndërmarrje prodhuese vendore që merret me përpunimin e produkteve ushqimore të mishit.

Kontakto tani!

KOMUNIKIMI

MARKETINGU

MENAXHIMI

Shërbim i shpejtë

Respekti, korrektësia për punën, bënë të mundur që të ofrojmë shërbime të shpejta për të gjithë klientët/bashkëpunëtorët tanë.

Ekipi i ekspertëve

Njëri nga sekretet të shijës së jashtëzakonshme të produkteve të prodhuara nga Leoni Group Corporation është pikërisht ekipi i ekspertëve.

Çmime të përballueshme

Të gjitha produktet e Leonigroup janë të arsyeshme në raport me kualitetin, sigurin dhe shijen e jashtëzakonshme.

Fitues i çmimeve

Të gjitha cmimet/certifikimet janë si rezultat i aplikimit të standardeve më bashkëkohore në përpunimin e produkteve të mishit.

Teknologji moderne

Përdorimi i teknologjisë moderne në prodhimin e produkteve të mishit na bënë kampion të kualitetit dhe cilësisë.

Kujdesi ndaj konsumatorëve

Konsumatori për ne është mbi të gjitha i cili është njëra nga etapat më të rëndësishme të prodhimit, përpunimit të produkteve të mishit.