Shije e jashtëzakonshme!

Ne kemi knaqësin që tju ofrojmë produkte të përpunimit të mishit me një shije jashtëzakonisht të lartë por mbi të gjitha me një cilësi dhe siguri maksimale.

I Certifikuar

Ne jemi të licencuar dhe të certifikuar për përpunimin e mishit të gjedhit. Të gjitha produktet nga Leonigroup janë të një Standardi Evropian.

Shije e jashtëzakonshme

Të gjitha produktet që ne ofrojmë për konsumatorët tanë janë me një shije të jashtëzakonshme. Tradita familjare dhe ekipi i expertëve!

Cilësia e produkteve

Tek ne fjala cilësi e produkteve të mishit dhe përsosmëri është një gërshetim në mes të Ekipit të teknologëve, teknologjisë moderrne dhe traditës familjare.

Furnizohu tani!

Ne ofrojmë furnizim të rregullt për të gjithë marketet me qëllim për të qenë më afër konsumatorëve tanë, na kontaktoni tani për filluar furnizimin me të gjitha produktet e mishit të gjedhit.

Produktet

Kombinimi i teknikave tradicionale me metodat dhe teknologjinë moderne, kujdesi i teknologëve bënë që produktet e Leonigorup të jen jo vetëm të shishme por edhe të sigurta e mbi të gjitha të shishme..

Shërbimet

Ne kemi një ekip specialistësh dhe teknologësh të përkushtuar në përpunim të produkteve të mishit. Le të ju ndihmojmë të gjeni knaqshmërin maksimale dhe shijen e jashtëzakonshme të produkteve të mishit të gjedhit.

Analizat laboratorike

Leonigroup tani më kryen edhe analizat laboratorike të produkteve të përpunuara të mishit të gjedhit. Shëndeti i konsumatorëve tanë shë më i rëndësishmi për ne. Konsumimi i produkteve të mishit nga Leonigroup janë 100% të sigurta.
Leonigroup - Kryen të gjitha testet laboratorike për produktet e tij.

Analizat laboratorike

Leonigroup tani më kryen edhe analizat laboratorike të produkteve të përpunuara të mishit të gjedhit. Shëndeti i konsumatorëve tanë shë më i rëndësishmi për ne. Konsumimi i produkteve të mishit nga Leonigroup janë 100% të sigurta.
Leonigroup - Kryen të gjitha testet laboratorike për produktet e tij.

Galeri aktivitetesh

Ne kemi një gamë të gjerë të aktiviteteve tona.

Lajme dhe njoftime

  • All
  • Lajme
  • Njoftime

Oda Ekonomik e Kosovës viziton Leonigroup

Falenderojmë Odën Ekonomike të Republikës së Kosovës për vizitën e bërë në përurimin e makinerive të reja. Urojmë të vlerësohet vlera e prodhuesit […]

Përzgjedhni më të mirën për Ju dhe familjet e juaja!

Ne gjithmon jemi afër konsumatorëve tan, duke ofruar produkte të përpunimit të mishit të gjedhit me një shije të jashtëzakonshem për të gjithë […]

Vazhdon furnizimi i marketeve me produktet e Leonigroup-it

Të dashur qytetar! Kompania “LEONI” ju njofton se në të gjitha rrjetet marketeve në Republikën e Kosovës me produktet tona ka furnizim të […]