Pikat shitëse

Përjetoni shijen fantastike të produkteve tona!
Fillo bashkëpunimin me ne!

Na shkruaj tani!

Ne jemi gjithmon afër konsumatorëve tanë, produktet tona gjenden në të gjitha rrjetet e marketeve kryesore në vend. Gama e gjerë e produkteve të Leonigroup të prodhuara me përkushtim dhe profesionalizëm bënë që produktet tona të jenë pjesë e çdo gatimi në kuzhinat e konsumatorëve tanë.

  ETC

  Ne jemi prezent me produktet tona në të gjitha pikat e ETC-së në tërë Kosovën.

  Super Viva

  Ne jemi prezent me produktet tona në të gjitha pikat e Super Viva-së në tërë Kosovën.

  Meridian

  Ne jemi prezent me produktet tona në rrjetin e marketeve Meridian.

  Abi Shpk

  Ne jemi prezent me produktet tona në Abi Sh.P.K

  Interex

  Ne jemi prezent me produktet tona në Interex.

  Nertili

  Ne jemi prezent me produktet tona në marketin Nertili.

  Banana

  Ne jemi prezent me produktet tona në Banana.

  Emona Center

  Ne jemi prezent me produktet tona në të gjitha pikat e Emona Center në tërë Kosovën.

  Pajtimi Center

  Ne jemi prezent me produktet tona në Pajtimi Center – Malishevë

  Bamex

  Ne jemi prezent me produktet tona në Banex.

  Jora

  Jora

  Liridoni

  Liridoni

  Egzonita

  Ne jemi prezent me produktet tona në Egzonita Market

  Edona

  Ne jemi prezent me produktet tona në të gjitha pikat e Edona-së në tërë Kosovën.

  Geti

  Ne jemi prezent me produktet tona në market Geti.

  Qtx

  Qtx

  Mediteran

  Ne jemi prezent me produktet tona në të gjitha pikat e Mediteran në tërë Kosovën.

  QTA

  Ne jemi prezent me produktet tona në QTA.

  Altrade Drenas

  Toggle content goes here, click edit button to change this text.

  Rina Market

  Ne jemi prezent me produktet tona në Rina Market