Vazhdon furnizimi i marketeve me produktet e Leonigroup-it

Të dashur qytetar!
Kompania “LEONI” ju njofton se në të gjitha rrjetet marketeve në Republikën e Kosovës me produktet tona ka furnizim të rregullt dhe të sigurt, duke shtuar masat mbrojtëse!
Aksione të vazhduara 30 ditë për shkakë të gjendjes emërgjente në vend.
Ne ju urojmë shëndet dhe njëkohësisht shprehim keqardhjen tonë për gjendjen e krijuar.

Tags: