I Certifikuar

Ne jemi të licencuar dhe të certifikuar për përpunimin e mishit të gjedhit. Të gjitha produktet nga Leonigroup janë të një Standardi Evropian.

Shije e jashtëzakonshme

Të gjitha produktet që ne ofrojmë për konsumatorët tanë janë me një shije të jashtëzakonshme. Tradita familjare dhe ekipi i expertëve!

Cilësia e produkteve

Tek ne fjala cilësi e produkteve të mishit dhe përsosmëri është një gërshetim në mes të Ekipit të teknologëve, teknologjisë moderrne dhe traditës familjare.

Furnizohu tani!

Ne ofrojmë furnizim të rregullt për të gjithë marketet me qëllim për të qenë më afër konsumatorëve tanë, na kontaktoni tani për filluar furnizimin me të gjitha produktet e mishit të gjedhit.