Suxhuk Premium

Category: Tag:

Description

Përbërësit: Mish gjedhi të cilësisë së lartë për prodhim kategoria parë, erëza natyrale, kripë, biber shumë llojesh dhe biber special . Tymosja dhe tharja me furra druri, preferohet të konsumohet i pjekur.  Si produkt është i zgjedhur nga kompania si më i shituri në tregun e konkurrues. Është specialitet i kompanisë “LEONI Group” me vlera speciale ushqimore. Është produkt ideal për gjitha sezonet . I jashtëzakonshëm në shije. Tregtohet në paketim 10 kg i hapur. Ruhet ne temperature +2 + 4 C .

Te ndryshme