Lajme dhe njoftime

  • All
  • Lajme
  • Njoftime

Oda Ekonomik e Kosovës viziton Leonigroup

Falenderojmë Odën Ekonomike të Republikës së Kosovës për vizitën e bërë në përurimin e makinerive të reja. Urojmë të vlerësohet vlera e prodhuesit […]

Përzgjedhni më të mirën për Ju dhe familjet e juaja!

Ne gjithmon jemi afër konsumatorëve tan, duke ofruar produkte të përpunimit të mishit të gjedhit me një shije të jashtëzakonshem për të gjithë […]

Vazhdon furnizimi i marketeve me produktet e Leonigroup-it

Të dashur qytetar! Kompania “LEONI” ju njofton se në të gjitha rrjetet marketeve në Republikën e Kosovës me produktet tona ka furnizim të […]