Beef Jerky

Description

Përmbajtja: Mish viçi i klasit të parë gjithashtu premium, erëza natyrale, kripë. Tharja dhe tymosja natyrale me furrë druri ku kontrollohet përmes sondës digjitale temperatura në mbrendi të produktit për siguri të standardeve ushqimore.

Mishi terur është specialitet i kompanisë “LEONI Group” dhe mënyra e prodhimit garanton vlerën e lartë ushqimore dhe aromën e jashtëzakonshme. Preferohet për të gjitha grupmoshat për konsumim. Ne familjet kosovare, mishi terur krijon nostalgji si ushqim special ne sofrën tonë.  Konsumohet i ftohtë edhe i zier ne gjellë dhe ka shije te veçantë të erëzave natyrale. Preferohet për gjellëra si: fasulja, gjellë me patate, lakër etj. Është produkt special qe mund të konsumohet me pije te gazuara dhe pije tjera sipas dëshirës. Ruhet ne temperaturë +2 +4 C*. Tregtohet në paketime 20 kg, 10 kg, i hapur dhe paketuar në qese vakum.

Te ndryshme