Proshutë e terur

Category: Tag:

Description

Përmbajtja: Mish i viçit premium për prodhimin e përshutës, kripë, erëza natyrale . Procedurat e tharjes dhe tymosjes janë me furrë druri te thatë. Ky produkt është ndër specialitetet e kompanisë “LEONI Group” duke trashëguar shije shumë speciale të traditës Zvicerane në vendin tonë . Konsumohet i ftohtë dhe i prerë në rriska. Përshuta speciale tradicionale e kompanisë “LEONI” është e kërkuar nga Restaurante ekskluzive . Gjithashtu klient besnik te këtij produkti kemi edhe në vende të tjera si: Turqi, Maqedoni, Mal të Zi dhe vende tjera të Bashkimit Evropian, Zvicër etj. Tregtohet në paketim 10 kg i hapur dhe i paketuar në qese vakum. Duhet të ruhet në temperaturë +2 + 4

Te ndryshme