Mish i terur Kategoria A

SKU: Mo01 Category:

Description

Përmbajtja: Mish i terur i rriskë i prer copa të holla, special i zgjedhur për prodhim nga mishi i viçit premium ,erëza natyrale, kripë etj. Tharja dhe tymosja natyrale me furrë druri. Preferohet për të gjitha grupmoshat për konsumim. Konsumohet i ftohtë ne gjellë dhe ka shije te veçantë. Është produkt special qe mund të konsumohet me pije te gazuara dhe pije tjera sipas dëshirës. Ruhet ne temperaturë +2 +4 C.

Te ndryshme